За Нас Careers Кариери
Кариери Print E-mail

Зошто да му се придружете на Тапанко?
 
Тапанко стручниот Кадар го зема за сериозно. Горди сме што ги привлекуваме и задржуваме најдобрите програмери.
Константно го прошируваме работниот тим, за да прерасеме во поголемо друштво. Нашите програмери и консултанти имаат големо и различно искуство како Раководители на Проекти, Бизнис Аналисти, Администратори на Бази со Податоци, Програмски Архитекти, Аналисти Програмери и Дипломирани Инжинери.
 
Вработување
 
Тапанко бележи постојан раст од самиот негов почеток. Секогаш бараме исклучителни индивидуи да се придружат на нашиот високо успешен тим.
Нашиот фокус на вработувања е да се одберат индивидуи со посебни вештини кои имаат консултантско искуство или талент. Не вработуваме индивидуи за специфични проекти или позиции; вработуваме стручни луѓе кои се одлични консултанти и ја зголемуваат продуктивноста на нашите муштерии.
Доколку сте заинтересирани да ни се придружите, пратете ја вашата биографија по Е-Пошта
За сите информации со задоволство ви стоиме на располагање.

 
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux