За Нас arrow  Производи
Производи Print E-mail

Тимот на експерти со кој располага Тапанко, ви помага во сите фази од проектот, вклучувајќи го планирањето, инсталацијата, развојот, првичниот внес на податоци, презентацијата, анализата на корисничките барања, извештаите и обуката. Специјализирани сме за прилагодување, комплетна архитектура и развој на Системи за Планирање Ресурси во кои спаѓаат:

Производство      
Листа од материјали, Темпирање, Искористување на Капацитетот, Раководење на Работниот Тек, Контрола на квалитетот, Раководење со Трошкови, Производствен Процес, Производствени Проекти, Винопро - Систем за Текот на Виното, Производствен Тек

3Д Визуелизација 
Користеме врвна технологија (unity 3d, jMonkey Engine, webgl) за 3Д Визуелизација на Производствените процеси

Раководење со Друмско-транспортна Логистика 
Нарачка, Инвентар, Внес на Нарачки, Продажба, Производствен Конфигуратор, Друмско-транспортно Планирање, Темпирање на Добавувачите, Инспекција на стока, Процесирање на Повраток, Пресметка на Провизија, Комплетен Систем за Раководење со Друмско-транспортна Логистика, ТРАНСПОРТКО - Друмско-транспортен Систем за мали и средни фирми

Развој на Мобилни Апликации 
Andorid, Unity, .NET Compact Framework, Phonegap, Corona, iOS SDK

Финансови 
Главна Книга, Раководење со Готовина, Кредитни Задолженија, Наплатни Задолженија, Основни Средства

Раководење со Проекти
Цена, Наплата, Време и Пари, Раководење со Активности

Кадрово 
Плати, Обука, Потрошено Време и Присуство, Работа во Смени, Бенефиции, Планирање на Успехот, Оценка на Персоналот

Раководење со Односите на деловните партнери 
Продажба и Промоција, Провизија, Услуги, Контакт со деловните партнери и Подршка на Центар за Телефонски Повици

Исто така експерти сме во Приспособување на и Интеграција со SAP, Oracle, Pronto, Frontier и други Системи за Планирање Ресурси.
 
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux