За Нас arrow Контакти

Ако сакате да разговараме за Вашите барања или за тоа како можеме да Ви помогнеме да постигнете поголем успех - јавете се на телефонските броеви зависно од регионот во кој припаѓате, или пратете ни Е-Пошта.

 

Австралија

  +61 4 2117 5160
   australia@Tapanko.com

 

Мелбурн
  Спрат 6
      454 Сент Килда Роуд 
      Мелбурн, Викторија
  +61 4 2117 5160

 

Перт 
  Спрат 9, 30-32 Чарлс Стрит
      Јужен Перт, Западна Австралија
  +61 4 2117 5160


Исто така ги опслужуваме Јужна Австралија, Тасманија,
Квинсланд, Северни Територии и Нов Јужен Велс.

Европа

  +389 43 36 26 06
   europe@Tapanko.com

 

Франција
  70, ру Масена 
      Лион, 69006
   067 031 28 17


Македониja
  Борис Кидрич 28
      Неготино, 1440 
      Македонија
  +389 43 36 26 06


Исто така ги опслужуваме Србија, Босна и Херцеговина,
Хрватска, Црна Гора и Словенија.

 
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux