За Нас arrow Услуги
Услуги Print E-mail

Праќаме прави луѓе да ја завршат работата на лице место.

 

Станува се' потешко да привлечете и задржете квалитетни програмери за да завршете критични проекти за бизнисот.

Тапанко може да и' помогне на вашата организација во решавањето на критичните проекти на бизнисот со:

  •   - Поставување на високо квалификувани програмери на клучни места
  •   - Пополнувајќи ги недостатоците на вештини со консултанти на кратко или подолго време
  •   - Проверувајќи го задоволството од квалитетот на кадарот
 
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux