За Нас arrow  Производи arrow  Интелегентни Производи
Интелегентни Производи Print E-mail

Екипата од експерти на Тапанко е специјализирана во областа на Извлекување Информации, Интелектуална Анализа на Податоци и Машинско Учење. Овие области се искористуваат се‘ повеќе во широк опсег од Деловната Интелегенција и Деловното Резонирање. Во Ваш интерес е да ги искористете расположливите информации и технологии за да го максимализирате профитот.
Специјализирани сме во приспособување, комплетни архитектури и развој на Интегегентни Системи за Планирање Ресурси кои содржат:

Интелегентно Препознавање на Зборови      
Интелегентна Тека на Документи, Служба Без Хартија, Раководење со Текот на Документите

Предвидуање на Однесувањето      
Фокусирање кон Деловни иновации, Алатка за Совладување на Бизнис, , Ефикасна Продажба за познати Деловни партнери, Детектор на Измама, Превентивна Анализа на Осигурањата

Аналитичко Раководење на Односите со Деловните партнери      
Финансии, Осигурување, Некретнина, Продажба, Купувачи и Стока, Раководење со Набавна Логистика

Интелегентни Распоредувачки и Планирачки Системи      
Градежна, Архитектонска, Рудна Индустрија
 
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux